Image

Derneğimizin geleneksel ikramlarından olan ve her kadir gecesinde gerçekleştirilen Bal Şerbeti bu Kadir gecesinde de gerçekleştirildi. Çilimli Merkez Camiinde Teravih namazı sonrası gerçekleştirilen ikram, kadir gecesinde   kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim´in  Nahl Suresinin 68-69 ayetlerinde   

﴾68﴿
 Ve rabbin bal arısına şöyle ilham etti: Dağlardan, ağaçlardan ve insanların kurdukları çardaklardan kendine yuvalar edin.  ﴾69﴿Sonra her türlü besleyici ürünlerden ye; rabbinin koyduğu kanunlara boyun eğerek çizdiği yollardan git! Onların karınlarından, farklı renk ve çeşitlerde şerbet (kıvamından bir sıvı) çıkar ki onda insanlara şifa vardır. İşte bunda da düşünen bir topluluk için açık delil bulunmaktadır.  ayetlerine istinaden,  Rabbimizin şifadır dediği bal şerbetini ikram ederek  bu mübarek geceden istifade etme etmeye gayret ettik. Rabbim kabul etsin.




...
ŞİFA OLSUN
ŞİFA OLSUN
ŞİFA OLSUN
ŞİFA OLSUN
ŞİFA OLSUN
ŞİFA OLSUN
ŞİFA OLSUN
ŞİFA OLSUN
ŞİFA OLSUN

"" Biz, iman edip dünya ve âhirete yararlı işler yapanların (önceki) kötülüklerini mutlaka sileriz ve onları yaptıklarının daha güzeliyle ödüllendiririz.""

KUR'AN-I KERİM
Ankebût Suresi - 7 . Ayet Meali