Image

NAKLEN SOYKIRIM

        Takvimler 7 Ekim 2023 Cumartesi sabah 06.30’u gösterdiğinde on yıllardır açık hava hapishanesine dönüştürülen Gazze’de Hamas´ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları,kendilerini her gün sistematik olarak yok eden, aşağılayan işgalci Siyonistlere karşı huruç hareketi başlattılar. Dünya kamuoyunda yenilmez dev olarak gösterilen ve uçan kuşların kanat çırpışlarından haberdar olduğu sanılan İsrail gizli istihbarat örgütü Mossadın koca bir balon olduğu, delinmez hava sistemi olduğu pompalanan demir kubbenin hiçbir işe yaramadığını gösteren, sürekli işgalci durumanda olan İsrail’in girilmez sandığı şehirlerine giren, 8 m yükseklikteki duvarları yerle bir edip, işgalcilerin hiçbir yerde emniyette olamayacağını gösteren  mücahitlere selam olsun.

        Devlet olduğunu iddia eden işgalci İsrail “ Küfür tek millettir”  hadis-i şerifinin güncel tezahürü olarak Avrupa ve Amerika’nın  sınırsız desteğini arkasına alarak terör örgütlerine rahmet okuturcasına canlı yayında soykırıma başladı.1948 yılında kurulduğu tarihten bu yana sürekli işgal politikalarını sürdürerek Filistinlilerin topraklarını ellerinden almaya devam eden Siyonist İsrail  365. k2’lik bir kara parçası olan Gazze’ye  tarihte eşi görülmemiş bir vahşilikle saldırmaktadır.  2006 yılından bu güne dört bir yandan abluka altında tutulan Gazze’de 2008-2009 yılında 22 gün süren dökme kurşun operasyonuyla taş üstünde taş bırakmayan İsrail şimdi de hem Gazze’yi boşaltın diyor hem de denizde dahil olmak üzere hiçbir yere hiçbir Filistinlinin çıkmasına da müsaade etmeden her türlü yok edici bombaları, hedef gözetmeksizin sivillerin üzerlerine atıyor. Suyu, elektriği, gıdayı, ilacı keserek 2,5 milyon insanı göz göre göre öldürüyor. Bu zulme rıza gösteren Kızılderililerin kanını ellerinde taşıyan Amerika ile Avrupa’nın haydutları da Katil ve işgalci İsrail’in arkasında saf tutuyorlar.

       Zulmün karşısında haklı ve mazlumun yanında saf tutmayı şiar edinen aziz milletimizin mensupları olarak,bugün masum ve mazlum Filistinlilerin acısını paylaşıyor, güç ve imkanlarımızla  dertlerine derman olabilmek için gereken her şeyi yapacağımızı ilan ediyoruz.  1948  yılından bu yana her gün şiddet ve vahşetini arttıran işgalci Siyonist İsrail’in ancak ve ancak güç ve paradan anladığını ve kendilerine verilecek cevabında bu minval üzerinde olması gerektiğini birkez daha müşahede etmiş oluyoruz.

Düzce Yerel Dernekler Platformu olarak,

1.      Filistin’e desteğimizin  birkaç gün değil Bağımsız Filistin Devleti kurulana kadar olacağını,

2.      Maddi ve manevi yardım kampanyalarımızı sürdüreceğimizi,

3.      İşgalci ve onun arkasında saf tutan zalim devletlerin ürünlerini boykot edeceğimizi,

4.      Kamuoyunu yanıltmak için yapılan yanıltıcı bilgilerle mücadele edip, doğru bilgilerin kamuoyuyla paylaşılması için çalışacağımızı,

5.      Filistin’in haklı mücadelesini destekleyen kurum ve kuruluşları destekleyeceğimizi,

6.      Zalim ve vahşette sınır tanımayan işgalci İsrail’e karşı yapılan etkinlik ve faaliyetlere karşı duracağımızı ,

kamuoyuna saygıyla  ilan ediyoruz.

 

 

Söz konusu soykırım Filistinlilere değil 2 milyar İslam alemine ve insanlık ailesine yapılan bir saldırıdır.  İslam dünyasının izzetine ve ümmetin onuruna yapılan bu çirkin saldırıyı lanetliyoruz.

Ülkemizi yönetenlerden,

1.      İsrail’le yapılan normalleşme adımlarının reddini,

2.      İsrail Büyükelçisinin ülkesine gönderilmesini,

3.      İsrail’e ait olan büyükelçilik, konsolosluk ve lojmanlarının elektrik, su ve doğalgazının kesilerek, Gazze halkının ızdırabının tattırılmasını,

4.      İslam Teşkilatı Örgütü’nün biran önce toplanarak İsrail’e karşı somut adımlar atmasını, yaptırımlar uygulanmasını ,

5.      İşgalci İsrail ve destekçilerinin ülkemizdeki hertürlü etkinliklerinin sınırlandırılmasını,

 

 DÜZCE YEREL DERNEKLER PLATFORMU OLARAK             TALEP EDİYORUZ.

...
İŞGALCİ TERÖR DEVLETİ İSRAİL´İ KINIYORUZ.
İŞGALCİ TERÖR DEVLETİ İSRAİL´İ KINIYORUZ.
İŞGALCİ TERÖR DEVLETİ İSRAİL´İ KINIYORUZ.
İŞGALCİ TERÖR DEVLETİ İSRAİL´İ KINIYORUZ.
İŞGALCİ TERÖR DEVLETİ İSRAİL´İ KINIYORUZ.
İŞGALCİ TERÖR DEVLETİ İSRAİL´İ KINIYORUZ.
İŞGALCİ TERÖR DEVLETİ İSRAİL´İ KINIYORUZ.
İŞGALCİ TERÖR DEVLETİ İSRAİL´İ KINIYORUZ.
İŞGALCİ TERÖR DEVLETİ İSRAİL´İ KINIYORUZ.
İŞGALCİ TERÖR DEVLETİ İSRAİL´İ KINIYORUZ.

"" Biz, iman edip dünya ve âhirete yararlı işler yapanların (önceki) kötülüklerini mutlaka sileriz ve onları yaptıklarının daha güzeliyle ödüllendiririz.""

KUR'AN-I KERİM
Ankebût Suresi - 7 . Ayet Meali